Wednesday, January 8, 2014

London, a city which I do not prefer!

Bismillah,

Sambil menunggu manual under review dan dalam keadaan masih bercuti belajar, adalah sikit masa nak update blog. Hampir setahun tak masuk blog sendiri....

Bulan September 2013, beberapa minggu sebelum 'open viva' @ thesis review, I attended one conference in Dublin, Ireland (sponsored by UIA, not my own money!)

Sebelum ke Ireland, saya singgah di London dulu. Stayed with a dear friend yang study di University College London (what a prestigious university!!!). Touch down di Heathrow Airport, pukul 4 pm waktu London (after 13 hours of long journey, fuh!). Kebetulan time tu lah orang balik kerja. What a hectic life. Seldom I saw people only walking, mostly were running to catch up the train, buses etc etc.....Things I seldom witness in Brisbane.

So kami pun kena berlari juga (my friend and I) to catch the train, to Camden city. Agaknya sebab life yang hectic, and need to rush, nampak orang-orang di London kelam kabut, and at certain times, ada juga yang agak kurang sopan (which again, I seldom witness in Brisbane). I guess it's not their fault, may be, it's the life that made them to be kinda of 'selfish'.

London is beautiful, itself. Yes, kalau orang nak fall in love with the city I agree. But for me, to have a happy life, 'bandar cantik' saja tak cukup, tapi kena merangkumi banyak perkara lain yang juga boleh mempengaruhi emosi. My personal opinion, if I have another choice, London is not a place for me. Lain orang lain pandangan. Many people, still, love to live in London...:)







Next entry, saya cerita tentang Cambridge and Dublin. Two cities that are acceptable for me, though setakat ni, the best place I have ever been (sebab saya belum pernah ke Mekah dan Madinah, InshaAllah ada rezeki sampai), was Istanbul. I always wish to get back there, someday....

Ummu Zaidan
Kuantan
8 January 2014

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...